• Voor iedereen
  • Mentaal & fysiek gezond
  • Hoge kwaliteit
  • Met elkaar, voor elkaar

Kids lessen

Breakdance Kids 6+

Staand dansen, grond werk, vette poses en spectaculaire bewegingen... Breakdance heeft het allemaal. Deze stijl is de grondlegger van de HipHop cultuur en het is daarom ook niet voor niks dat Breakdance al een hele tijd zo populair is. Oneindig veel om te trainen samen met muziek die je de dansvloer op trekt maakt dit dé dansstijl om te ervaren.

 

Wij bieden speciale Kids lessen. Deze lessen onderscheiden zich van de rest door de combinatie van Dans en Sport & Spel. Hierdoor kunnen de leerlingen kennis maken met de dansstijl en leren ze sociale vaardigheden op een sportieve manier.

MyDreams KunstKampen

Een hele week lang vol dans, plezier en passie. MyDreams KunstKampen zorgt er al 12 jaar voor dat gepassioneerde, fanatieke dansers elk jaar bij één kunnen komen om kennis te vergaren op een super gezellige manier. 24/7 op elkaars lip betekent hier dé 24/7  waar iedereen al een heel jaar naar uit kijkt! En ik mocht getuige hiervan zijn. Afgelopen jaar heb ik mijn kennis mogen delen en dankbaarheid mogen ontvangen. Wil jij een week lang op Danskamp of HipHopkamp en wil jij weten hoe ik dit kamp heb ervaren? Lees dan hier mijn verhaal.

Alle informatie over het kamp vind je op de website kunstkampen.nl