• Voor iedereen
  • Mentaal & fysiek gezond
  • Hoge kwaliteit
  • Met elkaar, voor elkaar

Reguliere lessen

Breakdance 9+

Staand dansen, grond werk, vette poses en spectaculaire bewegingen... Breakdance heeft het allemaal. Deze stijl is de grondlegger van de HipHop cultuur en het is daarom ook niet voor niks dat Breakdance al een hele tijd zo populair is. Oneindig veel om te trainen samen met muziek die je de dansvloer op trekt maakt dit dé dansstijl om te ervaren.

Streetdance 9+

Streetdance, de stijl om je in thuis te voelen. Minder nadenken en meer doen, want in onze Streetdance lessen kom je om bezig te zijn en te genieten. Het ene naar het andere dansje wat je overal kan oefenen. En voor diegene die al weten wat een club betekent: “Goede voorbereiding is het halve werk”. Kom met je vrienden, ontmoet nieuwe vrienden en ga naar huis met een positieve vibe.

HipHop 18+

HipHop is de stijl van diversiteit. Breakdance, Party Dancing, Social Dancing, Urban Choreography… In onze lessen beginnen we bij de bounce, door naar de old school HipHop basics tot een hele choreografie vol flow. Een stijl vol vrijheid en originaliteit. Een stijl vol gezelligheid en samenhorigheid. Gewoon lekker vlammen!

Dance Fit 27+

Fit zijn als een danser betekent uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en lenigheid. Maar alles op je eigen niveau. In onze Dance Fit lessen zetten we de muziek aan en staat het hele uur in het teken van beweging en gezelligheid. Alles om fitter te worden op een leuke manier, met elkaar.

MyDreams KunstKampen

Een hele week lang vol dans, plezier en passie. MyDreams KunstKampen zorgt er al 12 jaar voor dat gepassioneerde, fanatieke dansers elk jaar bij een kunnen komen om kennis te vergaren op een super gezellige manier. 24/7 op elkaars lip betekent hier dé 24/7  waar iedereen al een heel jaar naar uit kijkt! En ik mocht getuige hiervan zijn. Afgelopen jaar heb ik mijn kennis mogen delen en dankbaarheid mogen ontvangen. Wil jij een week lang op Danskamp of HipHopkamp en wil jij weten hoe ik dit kamp heb ervaren? Lees dan hier mijn verhaal.

Alle informatie over het kamp vind je op de website kunstkampen.nl