• Voor iedereen
  • Mentaal & fysiek gezond
  • Hoge kwaliteit
  • Met elkaar, voor elkaar

Nieuwe Kidz Crew

Gepubliceerd op 1 januari 2023 om 13:38

 

Goed nieuws! Vanaf 12 januari komt er op de donderdag (18.00 - 19.00) een extra Break Training voor ons nieuwe project, de Kidz Crew. Leer wie de lessen geeft, wat de doelen zijn en alles wat erbij komt kijken in dit nieuwsbericht. Hier gaan we...

 

 

Trainingsdoel

In deze Crew Training worden de Kidz klaargestoomd voor het échte werk. Er wordt een Crew gevormd waarbij het, net als bij andere sporten, een echt team wordt. Omdat de Kidz al een les moeten volgen wordt de basis ze al aangeleerd. Dat betekent dat deze training bedoeld is voor een nog sterker groepsverband en nóg meer eigen ontwikkeling.

Met deze groep gaan we, net als bij bijvoorbeeld voetbal, zoveel mogelijk battles af om lekker veel ervaring op te doen en verschillende plekken in het land te ontdekken.

 

Battles

Minimaal 3 weken van te voren maken we bekend als er een battle is. Er wordt verwacht dat de Kidz (m.u.v. een goede reden) aanwezig zijn bij de battle.

Hiervoor zouden we graag willen kijken naar de optie dat er altijd een ouder mee gaat als extra begeleiding. We reizen hoogstwaarschijnlijk met het Openbaar Vervoer.

De extra begeleider voorzien wij van een reisticket. Voor de Kidz vragen we €2,50 per battle als reiskosten vergoeding.

Het wordt een hecht team waar je ook wat voor over moet hebben als kind. Uiteraard begeleiden we alles en staat plezier op #1.

 

Praktische info.

De trainingen gaan gegeven op de donderdag van 18.00 tot 19.00. Dit onder leiding van Daniel, onze nieuwe aanwinst in het team.

Deze training is alleen te volgen als tweede uur in de week. Dit betekent ook dat we €15,99 per maand vragen bovenop het abonnement dat je al betaald. De dansers die hieraan deel mogen nemen worden door ons benaderd.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.