• Voor iedereen
  • Mentaal & fysiek gezond
  • Hoge kwaliteit
  • Met elkaar, voor elkaar

Boekingen

Op zoek naar een professioneel danser?

Dan is dit de plek waar je moet zijn. Uitvoerend dansers, dansdocenten en choreografen staan bij ons klaar om jouw opdracht te laten slagen.

 

 

 

 

Hoi, ik ben Rik.

Zo te zien ben je op zoek naar een Prof. Om alles iets makkelijker te maken ga ik je helpen. Je kunt me zelfs appen als je wilt.

 

 

 

Hoe werkt het?

I : Contact

Om samen te werken is het handig om te weten wat we aan elkaar kunnen hebben. Daarom kun je ons altijd gemakkelijk berichten met jouw wens.

 

 

 

 

 

 

II : Dansers kiezen

Nadat we weten waar jouw opdracht behoefte aan heeft gaan we op zoek naar dé danser(s). Samen lopen we portfolio's langs en kijken we wie jou het beste kan helpen.

Ken je er al een paar?

 

 

 

 

 

 

III : Vastleggen

Als onze danser de opdracht heeft geaccepteerd gaan we nog even alles oranje op rood samenvatten en regelen.

 

 

 

 

 

 

IV : KNALLEN

It's showtime! Op de dag zelf zorgen we ervoor dat de doelgroep een tijd beleeft die ze niet meer vergeten. Daarvoor zijn we natuurlijk dansers ;)

 

 

 

 

 

 

V : Afronden

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Maar voordat we gaan kijken we natuurlijk even of het netjes is achter gelaten. Ook zijn we benieuwd hoe jij het vond gaan.

 

 

 

 

 

 

VI : Laatste stap, facturering

De eerstvolgende maandag komt de factuur binnen, zodat je eind van de maand niet voor verrassingen komt te staan. Deze worden altijd door hetzelfde adres verstuurd. Zo kan je de tweede keer nog net zo makkelijk betalen als de eerste keer.

 

 

 

Vraag vandaag nog je opdracht aan